PIZZERIA LA FORNACCIA

PIZZERIA LA FORNACCIA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzeria la Fornaccia. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 14:43 De Pizza met Zalm was terug zeer lekker en die met 4 kazen ook, ik wist direct wat ik had gemist, ik raad iedereen die op Takeaway besteld om ook eens hier te bestellen, want dit zijn hier de beste italiaanse Pizza's
20 mei 2022 om 16:43 Heel lekkere houtsoven pizza´s ! Zeker een aanrader! Vriendelijke bezorgen!
19 mei 2022 om 23:49 De pizza's waren zoals altijd zeer lekker, en de bezorger was nog iets vroeger dan de vorige keer, kben altijd zeer tevreden over Pizza La Fornaccia, de Tiramisu was ook zeer lekker en het was ook mooi gepresenteerd.
19 mei 2022 om 22:29 Top poza gekregen op tijd en zeer warm maar ook nog heel erg goed van smaak. Ik zeg vaker doen
10 mei 2022 om 5:21 Snelle levering , top service
9 mei 2022 om 11:24 Plus d’une heure pour confectionner et livrer et un pizza dont le restaurant est à moins de 600m!
7 mei 2022 om 23:36 De pizza met Zalm was zoals altijd zeer lekker En de quatro formaggi was ook zeer lekker, de bezorger was zelf 10 min eerder dan verwacht wat mij dan ook zeer trots maakt en jullie deze pizzeria ten zeerste heel goed aanraadt
2 mei 2022 om 21:11 Snel geleverd en eten was warm en lekker
1 mei 2022 om 22:24 Bezorging kwam in de voorziene tijd, pizza’s erg lekker en nog goed warm! Vriendelijke bezorger, zeker een aanrader!
29 apr 2022 om 0:10 From my experience , it’s an excellent restaurant . Every dish i’ve order there been good so far . I highly recommend it .
28 apr 2022 om 22:57 Zeer goed lekker en heel goed service Echt om aan te raden
27 apr 2022 om 11:39 Ik had besteld en gevraagd om rond 1u30 te bestellen en ze waren er al stipt rond 1u30 zelf een minuutje vroeger dan verwacht, dan mijn pizza met Zalm was massa's lekker en m'n pizza Quatro Formatie was ook zeer lekker, ik bestel altijd bij jullie